USLUGE

 
Radno vreme
Ponedeljak - Subota: 09:00 - 20:00
Nedelja: 09:00 - 15:00
 
Radnja
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 34. Kragujevac
 
Kontakt
+381 (0) 34 331 615 | radnja
+381 (0) 63 116 03 32 | Jasmina

Prodaja cveća svih vrsta uz dostavu

Cvećara Lamine se nalazi u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Glavnoj ulici) u Kragujevcu. U centru grada, lako dostupna svima, cvećara konstatno širi radost u svim životnim situacijama sa svojom ponudom i primamljivim izlogom. Posetitie nas ili samo nazovite, obradujte dragu osobu na jedinstven i kreativan način.
Više

Cvetni aranžmani i dekoracija

Sve usluge u oblasti dekoracije različitih svečanosti, malih ili velikih, cvetnih aražmana po želji, eksluzivnih buketa i mnogo toga drugog, dobićete u Cvećari Lamine. Dekoracija proslava: venčanja, svadbe, rođenja, krštenja, rođendani, godišnjice, punoletstva..)
Više

Aranžmani od voća i slatkiša

Naše dugogodišnje iskustvo prepoznali su vodeći kragujevački hotelijeri te smo stalno angažovani u hotelima Zelengora i Šumarice, a redovno radimo i u mnogim drugim restoranima u Kragujevcu i okolini. Radimo aranžmane od voća, cveća i od slatkiša.
Više

Poklon shop

Samo nazovite, obradujte dragu osobu na jedinstven i kreativan način. Obezbedite cvetnu dekoraciju iz snova ili saksijsku biljku koja će krasiti dom. Cvećara Lamine sa uživanjem ispunjava sve Vaše želje sa uslugama iz poklon shop-a.
Više